Trabajadores del mundo, uníos, no tenéis nada que perder excepto vuestras cadenas.

70474297Bé, be, quina casualitat , el dia 1 d’agost , van tenir que deixar de reco gir les signatures per l’ILP , per la Renda Mínima Garantida de Ciutadania a Vidreres, perquè va haver una denuncia a l’entitat de l’Assemblea d’aturats i aturades de les comarques Gironines, per la ubicació de la taula. És clar , aquesta taula , que van trigar tres mesos en poder obtenir el permís. Aquesta és una lluita per a totes les persones desfavorides, sense feina ,incloent a aquesta Senyora.

Amenzas ANC

Els motius per els que ens van canviar de lloc , va ser per la immensa calor. Però hi ha algunes persones o entitats o molt possible el mateix ajuntament , que no l’interessa aquesta recogita de signatures.

Al mateix temps, el vigilant no és van dir qui era el denunciant, més concretament va ser així: és diu el pecat però no el pecador. És dir, en el estil de la més retorçada burgesia Catalana a Vidreres. No , serà menys, aquesta manera d’ascos s’allarga als temps quan la Manoli Ruiz va ser Coordinadora d’EUIA i amb les següents entitats :Front Cívic i la xarxa Socialista Unificada de Catalunya .  Ens han fer les mil i una maneres de patir, per ser d’ideologia diferents, per la nostra part , per ser comunistes i amb orgull , i per la seva part per defensar a la burgesia més rància i casposa , i aquesta Sra. Farners Vendrell Taberner, ja és la segona vegada que ens fa una amenaça, però aquesta vegada ,amb causa de mort. S’ha de llegar entre línies (Deu ens guard , si en una possible Independència hi ha gent com aquesta ,sobretot , com ells mateixos diuen , que son apolítics .)

La discussions és aquesta opinió, sinó els fets, que no tenen res del altre món. Tots saben molt cert que tant a Vidreres , com a molts llocs de Catalunya , se estan fent monocultiu, és dir, només , és planta , una sola collita , en molts dels casos subvencionats, en d’altres , per demostrar que son productives i no estan abandonades, i a la vegada, per seguir pagant els impostos com agrícola i no pas com urbà, que en alguns casos, és cert que pagant justos per pecadors. Això no és en tots els casos, però, si és tendra de sancionar a els propietaris que no faci’m produir les seves terres, i fora subvencions de tots tipus tant a l’agricultura com a la industria, sempre i quan , no hi hagués una producció correcta o monocultiu i afavorir i premiar la producció i la creació de lloc de treball. Sigui  res descabellat, el comentari de Manoli, volia dir que s’ha tendra d’expropiar les terres a totes aquelles persones tant de Catalunya com de la resta d’España, que fan aquest tipus de practiques tramposes ,LA TERRA TÉ QUE PRODUÏR.

Què per cert al Sr. Batlle, li van comentar I demanar en un ple, el tema del horts. Li van dir que si no havia plans d’ocupació , que al menys donaren llocs per a totes les persones que estiguin en risc d’exclusió social i que volessin cultivar els seus propis aliments o al mateix temps hi ha persones que voldrien fer una cooperativa i que l’ajuntament , li donés facilitats per portar a terme aquest temes.

Contestació del Sr. Batlle, li va contestar: Què ells , (el seu govern) ja havia pensat en això. Però, d’això ja fa més de sis mesos, com tot el que fa l’ajuntament a llarg plac ,això va ser lo que va contestar al ple.

Per exemple, aquesta practica, què s’està portant a terme  tant a Vidreres com a la resta de Catalunya i sempre en la perspectiva de la majoria de tots, no son els que son.

El monocultiu , és refereix únicament i exclusivament a la plantació o sembra, d’un únic cultiu o espècie vegetal, a una extensió de terra determinada. El temps de duració i repetició de la sembra és independent , més que res és per la regeneració de la terra, dels nutrients de la terra, per lo cal és recomanable la rotació d’estratègica dels cultius.

L’avanç científic i tecnològic en l’àmbit agrícola comporta actualment a produir rubros de monocultius amb gran eficiència i efectivitat, reduint al mínim l’empobriment de la terra, mediant rotacions i fertilitzacions periòdiques de la terra.

No fer-ho sota aquesta premissa ,lo que fa és erosionar, esterilitzar el terra i la desertificació. Els monocultius no son dolents, perquè les grans produccions agrícoles d’un sol rubros. Son necessàries per la producció a gran escala, lo perjudicial és la falta d’educació en la utilització dels avanços tècnics i científics.

Font: Lic.Msc. Gilberto Silva. Investigador i Expert Ambiental.

El comentari de la discòrdia.

 Més clar l’aigua

Aquí a Vidreres hi ha terres sense cultivar, gent parada i amb fam, i no ens donant un pam de terra per poder cultivar els aliments necessaris per poder menjar, fins que el poble de tant patir quedi fart i les agafa’m, per poder alimentar a les nostres famílies .Jo ,la primera que ho faré i no trigaré gaire, perquè estic al límit de la meva paciència i de la meva resistència.

Aquesta és la historia d’algunes de les grans famílies de la burgesia catalana i d’altres, els nous caciquisme aquest exemple, no hi som tots, a tot això i al mateix temps, pensa que Catalunya és la seva masia particular i és més que avanç d’acabar la guerra del 36, la burgesia , estava pactant amb Franco, lo que ara tenint, aquest son alguns dels hereus, no solament de Madrid, hi ha hereus franquistes d’aquesta historia, hi ha que dir encara molt. Però, sempre en democràcia i sense trampes. Cosa que alguns no respectant les regles del joc democràtic ,com jo ho dic ,la dictadura de les majories , en el seu temps.

Ja fa 2000 anys el gran Filòsof PLATÓ , democràcia , si però diferent, tant en aquella època com en aquesta hi ha moltes semblances Aquella època Plató, no estaria d’acord per els esclaus, però , és que ara ,tampoc estaria d’acord, perquè som esclaus dels mercats i dels neoliberals, que proclama tant el PP, PSOE com CIU .Lo que jo vinc a denunciar aquí és la burgesia catalana.

PLATÓ: “L’home que aprèn i aprèn i no pràctica ho sap, és com qui ara i ara i no sembra”

22.Familia Bernat:A mitjans dels 50, Enric Bernat Fontlladosa , va tenir la feliç idea de fer un caramel que és podia agafar amb un pal i va neix  CHUPA CHUPS.

L’empresa es va mantenir en mans dels hereus fins que van decidir vendre-la en 2006 (per uns 400 milions) a l’empresa italiana Perfetti van Melle. La família ha diversificat les seves inversions, però segueix tenint patrimonis immobiliaris comuns, com la Casa Batlló (Barcelona), obra de Gaudí i valorada en uns 80 milions d’euros.

Desprès de la venta de CHUPA CHUPS, sigui quina sigui la fortuna aconseguida, els germans Bernat, van decidir reinvertir i seguir actius al sector empresarial a través del Hoòlding BERNAT FAMILY OFFICE, des del que controlant, cadascú, un 20% del capital.

23.Familia Carbó: Junt a Silvio Elías i Pere Carbó, van fundar, en 1959, la empresa de supermercats CAPRABO i en 2007 la van vendrà al grup basc EROSKI .La Família Carbó, va obtenir més de 650 milions d’euros per el 41% que controlava l’empresa mantenint, a més a més, la propietat d’alguns locals que ocupaven els supermercats. CABOEL es el Family Office que gestiona el seu patrimoni dels Carbó.

24.Familia Costafreda: En 2005, van protagonitzar una de les ventes empresarials més suculentes dels últims anys: van obtenir 900 milions d’euros per PANRICO, el seu empori familiar va ser fundat en 1962.Albert Costafreda jo i els seus quatre fills van diversificat les seves ganancies mitjançant del seu Holding Familiar, Universal panadería y Bollería SL, amb 57 milions en actius. A més, tenen tres Sicavs amb 11,6 milions invertits en Bolsa.

Els ex propietaris de PANRICO, van construir UPB Casual Food, societat que s’ha quedat amb la marca i quatre dels sis establiments.

25.José Ferrer Sala: Va convertir una empresa Familiar , nascuda a Sant Sadurní d’Anoia en el segle XIX, en un imperi que és diu FREIXENET, què dona feina a més de1.500 persones i que cada Nadal contracta a les estrelles més rutilants per anunciar les seves bombolles.(Aquest any, la crisis els ha portat a tornar a repetir l’Espot de l’any passat). Ja retirat de la primera fila ,és president d’Honor de Freixenet, què va tancar 2008 amb una facturació de 500 milions d’euros.

Freixenets ‘anuncia com líder de ventes mundial de vi espumós.

26.Familia Folch Rusiñol: En 1917, la família Folch, va posar en marxa una fàbrica de pintures , que avui s’ha convertir en el primer fabricant del mercat espanyol .Dirigida per la tercera generació, Industries Titàn, va facturar en 2001 casi 150 milions d’euros.

El president, Joaquin Folch Rusiñol, és, a més  conseller del Banc Sabadell (té accions per valors d’uns 60 milions d’euros)

27.Familia Font Fabregó: els Font van començar anant a les places i als mercats de principis de segle XX. En els anys 70,els germans Joan i Josep aprofitant l’experiència familiar per crear un grup de distribució que és manté sobre els Supermercats bon preu i els hipermercats Esclat. La cadena compte amb115 establiments, dona feina a més de 3000 treballadors i va tancar 2008 amb una facturació d’uns 475 milions d’euros.

28.Antonio Portabella. Fill de lluís Portabella, qui va ser president de DANONE España durant 40 anys, té un 12,5% de les accions de la filial espanyola del grup làctica demès, la seva societat patrimonial ANPORA Patrimoni SL compte amb un extens patrimoni immobiliari a Barcelona(238.580 milions en actius) i una empresa alimentaria (Anxoves de l’escala).A més a més, tenen invertits en Bolsa quatre milions d’euros per mitjans d’una SICAV.

29.José Mía Pujol Artigas: Presideix Fi cosa Internacional, un gegant de la fabricació de components per l’automoció que va fundà, en 1949, junt a José María Tarragó Fabó. En 2007 , Ficosa, que opera a 19 països i compte amb una plantilla de més de 7000 treballadors, va facturar 877 milions d’euros. Pujol Artigas es, a més a més, conseller del grup logístic Mecalux, encara que no té participacions.

30.Familia Uriach. La historia del Grup Uriach, farmacèutic, fundat per aquesta família és remonta a 1938 i en la actualitat té un dels majors del nostre país. El Holding va actuar en 2007 més de 130 milions d’euros i compte amb varies divisions, entre les que destacant Palau Pharma, què té com socis a Caixa Catalunya, Caixa Duero i Najeti capital.

Tenen entre d’altres Uriach Farma, plantà de producció farmacèutica , i Urquina, planta de producció química.

31.Antoni Vila Casas: va fundar els laboratoris Prodes ,que va fusionar amb Almirall en 1997. La Fundació Vila Casas ,exercí de mecenes dels I+D català És titular de quatre Sicavs amb 100 milions, inverteix en el totxo i és propietari de la Torre AGBAR ,a Barcelona

Fuente: Eslavons perduts del sistema

Pues , ja ho saps, és la gent que pensa que Catalunya, és el seu “CORTIJO” particular , fan i desfan , amb la complicitat dels partits neoliberals, tant de CIU , com del PPSOE ,tanto monta , monta tanto.

Tant el Sr .Artur Mas i la seva camarilla, és per això , que no passeu pena , ja la he vist de tots colors.

Des de que amb quinze anys vaig anar amb el meu pare a enganxar cartells del PCE a Ibiza i ens van assaltar uns dels Falangistes i ho van destrossar tot, tots els cartells, Porto molts anys en la política per espantar-me de les seves amenaces, el que vostè diu ,Sra. Farners Vendrell Tabernell, m’he trobat , amb fatxes, falangistes ,nacionalistes espanyolistes ,més faltaria, que no em trobés amb la estranya dreta nacionalista Catalana, perquè , amb la seva actitud dona la impressió ,que Catalunya és de la seva propietat , i per això, aquí és deixo la taula, els locals ,tot per l’ANC, ja que té més drets que d’altres organitzacions. Els actes ,aquí només son per a vosaltres, aquesta és la vostra democràcia .

Més faltaria ,que tinguessin dret a criticar o opinar , en un estat de dret, com aquest.

Vesio casella

l’Assemblea d’aturats i aturades de les comarques Gironines

Liborio Guerrero Campos

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s